FUIF > Goedkope Trouwkaarten

Goedkope trouwkaarten

Fuif.nl heeft veel beschikbare trouwkaartontwerpen. Door het kiezen van een enkele kaart bespaar je direct al kosten. Na het bestellen van de proefdruk ontvang je een proefdruksetje thuis met de kleuren van alle beschikbare enveloppen. Veel mooie kleuren vallen onder de basisprijs. Wist je al dat hoe meer kaarten je bestelt hoe lager de prijs per stuk wordt? Bereken gemakkelijk in deze prijscalculator wat je totaal bedrag wordt.

Wil je liever helemaal een eigen kaartje ontwerpen? Blanco kaarten zijn lager in stukprijs en kun je met alle beschikbare cliparts naar wens ontwerpen. Voeg een foto toe om het persoonlijk te maken.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Budget trouwjurken onder de €150,-

Niet iedereen ziet het zitten om een dure trouwjurk te kopen. Je gebruikt hem maar één dag en je kunt het geld ook aan andere dingen besteden. Toch zijn er veel manieren om een een mooie jurk te hebben, zonder er veel voor te betalen. Er zijn veel grote winkelketens die hun eigen trouwjurken lijn bezitten. En heb je al eens gedacht aan tweedehands? Nadat de jurk hersteld en gestoomd is, kun jij hem nog prima zelf gebruiken. Je kunt ook een jurk huren, dan zoek je een jurk die al bijna past. De jurk kan nog iets versteld worden, maar dat is wel het risico van huren. Lees hier nog meer tips voor budgettips met betrekking tot de jurk, schoenen en accesoires. 

Alternatieve trouwlocatie

Een grote kostenpost van de bruiloft is de locatie. Vaak betaal je per uur en betaal je ook voor personeel. Een alternatief voor een feestlocatie is jullie eigen achtertuin! Door een tuinfeest te geven bespaar je veel geld. Zet bijvoorbeeld nichtjes of neefjes achter de bar en zorg dat een drankleverancier genoeg drank brengt en dat je enkel betaalt voor de aangebroken flessen. Je kunt bij bijvoorbeeld Xenos veel tuinaccesoires kopen, denk hierbij aan fakkels, lampjes en tafelkleden. Hou rekening met het Nederlandse weer en zorg dat je op tijd tenten huurt zodat je gasten lekker droog blijven.

Trouwen op maandag of dinsdag

Veel gemeenten hanteren op maandag of dinsdag een ander tarief dan andere dagen. Door hier rekening mee te houden kun je al snel een paar honderd euro verdienen. En wat maakt het uit of je gasten nu op maandag of vrijdag een vrije dag nemen? 

Selectieve gastenlijst bruiloft

Je kunt geld besparen door de dagindeling zo dicht mogelijk bij elkaar te plannen, bijvoorbeeld einde dag trouwen met aansluitend diner en feest. Door een receptie over te slaan hoeven je daggasten ook niet de hele middag te blijven hangen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: