FUIF > Uitnodiging Abraham - 50 jaar

Uitnodiging Abraham - 50 jaar

50 jaar, gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal! Zoals de bekende uitdrukking luidt heb je Abraham gezien en dat betekent dat het hoog tijd is om een feestje te vieren. Maak een persoonlijke uitnodiging hier op Fuif.nl en stuur deze naar al je vrienden en familie! Al onze kaartjes zijn gemakkelijk te bewerken en je kunt er eenvoudig een persoonlijke foto aan toevoegen.
Zit er geen kaartje voor je bij? Bekijk dan hier onze volledige collectie met 50 jaar uitnodigingen of maak een kaartje helemaal zelf en begin blanco!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Uitdrukking 'Abraham gezien hebben'

Waar komt de uitdrukking 'Abraham zien' eigenlijk vandaan? De uitdrukking stamt uit de tijd van de Bijbel. In Johannes 8:57 staat: ‘U bent nog geen vijftig en u zou Abraham gezien hebben?’ Abraham is een bekende figuur in de bijbel, een van de aartsvaderen. Zijn vrouw heette Sara. Tot ongeveer 1950 zeiden mensen ook over een vrouw die 50 werd: ‘zij heeft Abraham gezien’. Daarna werd dit veranderd in het logischere ‘zij heeft Sara gezien’.

Tekst 50 jaar

Wanneer er iemand 50 jaar wordt is het traditie dat er een Abraham pop in de tuin gezet wordt, vaak vergezeld door spandoek met tekst. Geen inspiratie voor een tekst voor op het spandoek? Dan vind je er hier 3 ter voorbeeld!

Hiep, hiep, hoera het is een bijzonder feest,
bij (Naam) is Abraham langs geweest.

Lieve Abraham , verlies niet de moed
Ook na 50 is 't leven supergoed

49 oude sokken op een rij,
en vandaag komt de 50ste erbij!

Uitnodiging 50 jaar

Je feestje begint met het versturen van een vrolijke en persoonlijke uitnodiging, en voor het maken van deze kaart ben je bij Fuif.nl aan het goede adres. Wanneer je een kaartje kiest uit onze ruime collectie, kun je deze vervolgens gemakkelijk naar wens aanpassen. Voeg bijvoorbeeld een foto uit je jeugd toe en kies een lettertype die jou aanspreekt. Ook kun je je uitnodiging opleuken door een afbeelding uit onze clipart collectie toe te voegen! En wil je weten hoe je kaartje eruit ziet voordat je een bestelling plaatst? Bestel dan een proefdruk voor slechts € 0,99, de verzendkosten van deze proefdruk nemen wij op ons!

Veel plezier met je Abraham feest!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: