Creëer je unieke glow in the dark feest in 4 stappen!

24-01-2019

 

Creëer je unieke glow in the dark feest in 4 stappen: Een themafeest zorgt altijd voor een feestelijke en vooral samenhangende sfeer. Voor welk thema je kiest is natuurlijk helemaal aan jou. Je kan kiezen voor een foute party, 80’s party of black & white. Maar wil je nou echt origineel zijn? Kies dan voor een glow in the dark themafeest. Hiermee maak je pas echt indruk op je gasten! Natuurlijk zullen wij jou hier een handje bij helpen en hebben we de musthave feestartikelen voor een glow in the dark themafeest verzameld.

 

1. Een UV lamp

Dit is natuurlijk het allerbelangrijkste als je kiest voor een glow in the dark themafeest. Gelukkig hoef je deze niet aan te schaffen maar kun je er ook voor kiezen om er een te huren. Op het internet kun je vast een zeker een lamp vinden die geschikt is voor je. De UV lamp werkt het beste in het donker!
 

2. Glow in the dark verf

Dit mag ook zeker niet missen op een glow in the dark feest! Glow in the dark verf heb je in heel veel verschillende soorten, bijvoorbeeld voor je gezicht maar op voor op textiel en glow in the dark verf met glitters. Met deze verf kun je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil. Je kan ook verf op tafel zetten zodat de gasten de verf ook kunnen gebruiken. Let wel op, kliederboel alert!

glow in the dark verf

3. Glow in the dark accessoires

Hoe uitgebreid je het feest wil aankleden kun je helemaal zelf bepalen. Voor elk budget zijn er een aantal toffe producten. We beginnen natuurlijk met de welbekende glow sticks, deze zullen zonder twijfel in de smaak vallen bij de gasten en zijn ook nog eens een echt koopje! Wil je het grootser aanpakken? Kies dan bijvoorbeeld voor de glow in the dark shotglaasjes of glow in the dark confetti. De lichtgevende led ballonnen zorgen natuurlijk voor een echt totaalplaatje.

glow in the dark sticks

4. Alle overige feest benodigdheden

Vergeet natuurlijk niet de nodige drankjes en zorg voor gezellige muziek of een toffe DJ. Ook de uitnodigingen kunnen helemaal in het thema, we hebben namelijk verschillende uitnodigingen die bij het glow in the dark thema passen!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: