FUIF > Uitnodiging Fout Feestje

Uitnodiging Fout Feestje

Een foute party organiseren? Dat begint natuurlijk met het maken van een foute uitnodiging. Vier het groots en stuur een thema feest uitnodiging naar alle gasten. Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden. Directe verzending van de uitnodiging aan je gasten, en we leveren pakketten ook op maandag. Handig toch?

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Foute Party

Je bent terecht gekomen op de site van Fuif.nl, dus hoogstwaarschijnlijk vier jij binnenkort een feestje. Of je nu een huwelijksjubileum viert of een verjaardag, een thema aan je feest geven kan altijd! En welk thema is er nu leuker dan een foute party? Lekker los gaan zonder schaamte, want dat hoort bij een fout feestje.

Proud to be fout

Bij een foute party hoort natuurlijk ook een foute playlist. Op spotify zijn genoeg lijsten en nummers te vinden die in dit thema passen. En stiekem zijn deze nummers helemaal niet zo fout, want iedereen kent ze en kan ze meezingen. Dus gegarandeerd dat het een gezellig dansbaar en swingend feestje gaat worden. Artiesten die echt niet mogen ontbreken in je muzieklijst zijn: Vengaboys, Captain Jack, Backstreet Boys, Spice Girls, Anita Meyer en T-Spoon!

Fout Feest = Foute feestkleding

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk is de foute feestkleding. Want wat trek je eigenlijk aan naar een fout feestje? Ga voor een New Kids outfit, een ordinair trainingspak met een foute pruik erboven. Leuk met een matje in je nek ;-) Je kunt ook zelf je outfit samenstellen. Kies allemaal niet bij elkaar passende kledingstukken met een gek hoedje en je outfit is al compleet. Populair bij foute feestjes zijn ook de panterprintjes, bonte kleuren en korte broeken met hoge sokken! Genoeg ideeën dus voor jouw outfit.

Uitnodiging thema feest

Last but not least...pas je uitnodiging aan het thema van je feest aan! En speciaal voor jou hebben wij hierboven al een aantal leuke maar 'foute' designs ontworpen. Ben je toch op zoek naar iets anders qua foute party design? Stuur ons gerust een mailtje, wie weet kunnen we samen wel tot een leuk ontwerp komen! Vergeet trouwens niet om op de uitnodiging te vermelden dat er een foute dresscode is! 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: