All I want for christmas is…  

You to come to our wedding! Je kunt het haast niet mooier zeggen dan met een Save the Date kerstkaart. Het wordt kouder, iedereen kruipt tegen elkaar aan met een warme mok chocolademelk en naast de gezellige kerstsfeer is daar jullie hartverwarmende nieuws: Er komt een bruiloft aan! En dat jij onze gast bent is het enige wat we verlangen. How sweet!
Klik op kaart op een romantische kaartje te bekijken.
 

Wat zijn Save the Date kerst kaarten?

Met een Save the Date combineer je twee dingen: je stuurt de liefste mensen om je heen de beste wensen en je vertelt de dag dat je gaat trouwen. Let op, een Save the Date kerstkaart is niet hetzelfde als een trouwkaart. Het is een aankondiging waarin je mensen vraagt om jouw datum alvast ‘op te slaan.’ Een kruisje in de agenda. De echte trouwkaart komt later.  
Voor een kaartje met lichtjes klik op marry christmas card.

Kusjes met kerstmis

Belletjes, lichtjes, sneeuw en kerstballen. Voor jullie kerstkaartje kun je los en wat dacht je van een romantische loveshoot? Ga lekker het bos in, pak elkaar lekker vast en maak gekke en lieve foto’s met kerstversiering. Deze kun je later weer gebruiken voor een fotokaart. Zeker weten dat jullie op deze manier een origineel kaartje sturen.
Voor leuke opties met fotokaarten klik op kerst save the date fotokaart.


Wie stuur je een Save the Date kerstkaart?

Kerstwensen stuur je naar iedereen die je leuk vindt. Save the Date kaartjes stuur je alleen naar mensen van wie je echt graag wilt dat ze op jullie bruiloft komen. Wil je toch graag iedereen een kaart sturen dan is een receptie op de bruiloft een goed idee. Dat is een moment dat iedereen je kan feliciteren maar waarbij alleen genodigden welkom zijn op het feest.
Klik op kerst Save the Date kaarten om onze hele collectie te bekijken.
 

Wanneer verstuur je een kerst Save the Date uitnodiging?

Natuurlijk rond de feestdagen, maar wat misschien handig is om te weten: “Gewone Save the Date kaartjes” stuur je 6 tot 9 maanden voor de bruiloft. De echte trouwkaart stuur je 6 weken van tevoren zodat je gasten de belangrijke informatie niet kwijt kunnen raken.