Foute feestjes zijn populair! Mede dankzij de muziekfeesten van Q-Music natuurlijk. Maar is het niet een goed idee om een eigen fout feestje te geven? Er is niets leukers je verjaardag te vieren met een thema. In deze blog hebben wij voor jou de leukste tips om je foute party tot een succes maken.

Foute Party!

Tip 1: Een gezellig thema om aan je feestje te geven is de foute party! Met vrienden en familie gezellig dansen op foute hits in een foute outfit. Lekker helemaal los gaan, zonder schaamte. En zeker weten dat na een paar drankjes iedereen op de dansvloer staat.


Foute Hits

Tip 2: Dit is eigenlijk wel het belangrijkste element van jouw foute party, de foute hits! Lekkere meezingers, hits met foute bekende dansjes en een beetje happy hardcore tussendoor. Op spotify vind je playlisten die speciaal voor een fout feestje zijn gemaakt. Maar ook op youtube zijn leuke lijstjes te vinden. Voor wat inspiratie vind je hier de Qmusic top 100 aan foute hits. Vergeet vooral niet de Vengaboys, Captain Jack, Backstreet Boys, Spice Girls, Anita Meyer en T-Spoon toe te voegen aan je playlist.
 

Borrelhapjes

Tip 3: Naast de aankleding, muziek en je outfit zijn de hapjes en drankjes ook niet geheel onbelangrijk. Je kunt thuis een lekker buffet laten bezorgen. Houdt er dan rekening mee dat dit wellicht wel wat duur kan uit pakken. Je kunt ook heel gemakkelijk zelf een tafel vol met lekkere borrelhapjes neerzetten. Hierbij wat ideeen:

- Bladerdeeghapje met kaas of een knakworstje
- Mini pizzaatjes
- Wrap rolletjes met zalm en roomkaas
- Dadels met geitkaas en omhuld met spek
- Prikker met cherrytomaten, mozarella en basilicum
- Blokjes galia meloen met rauwe ham
- En natuurlijk een ouderwetse bitterbal 


Dresscode: hoe fouter hoe beter!

Tip 4: Juist! Hoe fouter je outfit hoe beter. Ga bijvoorbeeld voor een New Kids outfit, een ordinair trainingspak met een foute pruik erboven. Leuk met een matje in je nek ;-) Je kunt ook zelf je outfit samenstellen. Kies allemaal niet bij elkaar passende kledingstukken met een gek hoedje en je outfit is al compleet. Populair bij foute feestjes zijn ook de panterprintjes, bonte kleuren en korte broeken met hoge sokken! Genoeg ideeën dus voor jouw outfit. 


Uitnodiging fout feestje

Tip 5: Vergeet de uitnodiging niet. Er is niets leukers dan wanneer er een persoonlijk kaartje bij je op de deurmat valt. Stuur daarom een mooie foute uitnodiging naar je gasten. Gaaf om op de kaart een foto van jezelf in een foute outfit te plaatsen, dat maakt het ook persoonlijk. Belangrijk! Vergeet niet te vermelden dat er een dresscode is op je feestje. Hieronder vind je twee kaarten uit onze foute collectie en met een gouden envelop maak je het helemaal af.