FUIF > Felicitaties - Stuur je verjaardagswensen of gelukswensen via Fuif.nl

Felicitatiekaarten

Heeft er iemand iets te vieren? Een verjaardag, een trouwdag of jubileum? Stuur een kaart met een persoonlijke boodschap! Kies een mooie kaart uit en typ er een persoonlijke boodschap in. Leuk om te sturen maar ook om te ontvangen. 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Felicitaties verzenden? Stuur een kaartje!

Er is altijd wel iemand jarig, getrouwd, en sommige van hen verdienen een speciale felicitatie! Denk bijvoorbeeld aan je vader, moeder, broer, zus, man, vrouw, beste vriend of vriendin. Er zijn zoveel speciale mensen in je leven die het niet verdienen om een standaard kaartje te krijgen. Een persoonlijke kaart met leuke foto of persoonlijke wens is vaak al meer dan voldoende om hem of haar een speciaal gevoel te geven en het is nog simpel ook! 

Verjaardagskaart versturen

Stap af van de standaard wenskaart Je kent ze wel, de standaard kaarten met vaak een simpele tekst als: gefeliciteerd met je verjaardag! of van harte! Bij iedere boekhandel of rommelwinkel te kopen voor een paar centen. Maar zeg nou zelf; wat is er leuker dan een kaart met een persoonlijke boodschap of herinnering? Iedereen heeft zijn eigen speciale herinneringen of grappen die alleen jullie snappen. Ook kun je denken aan jullie gekste foto! Maak het persoonlijk en tover een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Verjaardagskaart, directe verzending aan de jarige!

De leukste tips voor een originele felicitatiekaart: Gebruik een persoonlijke foto van jou en de ontvanger! De gekste of gewoon de leukste die jullie hebben! Gebruik jullie leukste herinnering! Waarom hebben jullie ooit het hardst gelachen? Of wat was het meest bijzondere wat jullie hebben meegemaakt? Gebruik het in de kaart voor de meest bijzondere felicitatie! Gebruik de door Fuif ontworpen Clip-Art! Je kunt het zo gek niet bedenken of Fuif heeft er een afbeelding voor, kijk eens in de grote collectie clip-art! Jij maakt het kaartje in onze eenvoudig te gebruiken editor en wij doen de rest! We versturen het kaartje voor jou direct naar de jarig. Heerlijk toch?

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: