FUIF > Winter BBQ

Winter BBQ uitnodiging

Vier je feestje of kerst met een winter barbecue! Je vindt de leukste uitnodigingen bij Fuif.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Winter BBQ

Waarom hoort een barbecue bij de zomer als het ook prima bij de winter past? Geef eens een winter BBQ! Dit steeds populair wordende feestje past perfect bij de kerstdagen. Samen zijn met vrienden en familie onder het genot van lekker eten en drinken.

Barbecue

Sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden, op de achtergrond hoor je kerstliedjes en je warmt je op aan een vuurkorf. Hoe sfeervol klinkt dat? Stuur daarom een leuke winter bbq uitnodiging naar je vrienden om dit barbecue feestje met hen te vieren. Bij Fuif vind je de leukste uitnodigingen. Uiteraard kun je ook zelf een blanco kaart helemaal naar wens opmaken.

Winter BBQ recepten

Een barbecue is geen barbecue zonder eten. Waar je in de zomer kiest voor salades en koude bijgerechten is het tijdens een winter editie fijn om te kiezen voor warme gerechten. Wat echt niet mag ontbreken op jouw winter feest is glühwein, lekker vlees, stokjes met marshmallows voor de kids, warme chocolademelk en gepofte aardappels! Je kunt er ook voor kiezen om een cateraar te laten komen. Ook zijn er veel leuke bedrijven te vinden die met hun foodtruck langs kunnen komen zodat je zelf nergens aan hoeft te denken. Geniet van jullie winter barbecue.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: