FUIF > Klassieke Trouwkaarten

Klassieke Trouwkaarten

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! En nu starten de voorbereidingen van de trouwerij en daarbij denk je vast als eerste aan de uitnodiging. Kies je voor een klassieke stijl dan kies je eigenlijk voor een tijdloze stijl. Een klassieke bruiloft kan namelijk altijd. Denk aan sierlijke letters op een prachtige witte kaart, dit geeft je uitnodiging direct een luxe uitstraling.

Is een klassieke trouwkaart toch niet helemaal wat je zoekt?
Bekijk dan ook onze volledige collectie met de mooiste trouwkaarten.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Trouwen

Het komst steeds dichterbij, de mooiste dag van jullie leven! We snappen dat er veel geregeld moet worden, de locatie, de gasten, het menu en ga zo maar door. Om jullie een klein beetje op weg te helpen met het maken van de klassieke uitnodiging, vind je hieronder lijst waaraan je moeten denken bij de opmaak van de trouwkaart!
* Namen van het bruidspaar.
* Datum.
* Tijdstip.
* Locatie(s),inclusief adresgegevens.
* Naam en contactgegevens van de eventuele ceremoniemeester.
* Cadeauwens (denk aan de afbeelding van een kleine envelop)
* Je kunt de kaart een persoonlijk tintje geven door een mooie liefdesquote, tekst/zin die jullie aanspreekt

Gratis verzenden!

Bij Fuif.nl is het mogelijk eerst een proefdruk van je kaart te bestellen, deze kost slechts € 0,99. Klein cadeautje van Fuif, want wij nemen de verzendkosten van de proefdruk op ons! Zo krijg je voor een klein bedrag een goed idee van hoe jullie kaart er uit komt te zien! En bij je proefdruk ontvang je ook een setje met al onze soorten papier en kleurstalen van de enveloppen.

Cocktail

Een perfecte klassieke cocktail om te serveren tijdens jullie bruiloft is de Manhattan. Deze klassieker is vernoemd naar de New Yorkse wijk Manhattan en straalt elegantie uit tijdens het serveren. Hier vind je het recept zodat jullie thuis vast kunnen voorproeven...

Ingrediënten
- 50 milliliter whisky
- 12,5 milliliter droge vermouth
- een scheutje angostura (kruidenbitter)
- ijsblokjes
- 1 stukje sinaasappel schil ter garnering
Giet bovenstaande ingrediënten in een cocktail shaker. Shake alles een paar seconden goed door elkaar. Belangrijk is dat je met een strainer het ijs tegenhoud voordat je het in het cocktailglas schenkt. En dan is je klassieke Manhattan klaar om geproefd te worden.

Proost op de mooiste dag van jullie leven!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: