FUIF > Stijlvolle Trouwkaarten

Stijlvolle Trouwkaarten

Trouwen! Wat blijft het toch een prachtig moment in het leven. Twee personen geven elkaar het ja-woord en verklaren de liefde. Liefde is iets moois en deze aankomende bruiloft moet natuurlijk gevierd worden met al jullie dierbaren. En hoe breng je jullie vrienden en familie op de hoogte hiervan? Juist, met een stijlvolle trouwkaart. Hieronder vind je een selectie van onze trouwkaarten. Niet wat jullie zoeken? Bekijk hier onze volledige collectie trouwkaarten of maak zelf een eigen ontwerp.

Namens Fuif.nl alvast van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Save the Date

De datum is inmiddels gekozen, en deze belangrijke dag mag natuurlijk niet gemist worden door jullie dierbaren. Met deze uit Amerika overgewaaide trend: een Save the Date kaart, zorg je ervoor dat al jullie vrienden en familie de datum vrij kunnen houden. Deze kaart wordt ongeveer 4 tot 8 maanden voor jullie trouwdag verstuurd, dit is niet alleen heel handig maar ook heel trendy! Bekijk hier onze complete collectie met Save the Date kaarten!

Dresscode: Black Tie

Een goed idee is om een dresscode te vermelden op jullie trouwkaart. Wanneer je hebt gekozen voor een stijlvolle trouwkaart, dan is het een leuk idee dit thema door te voeren op de dag zelf. Zet op de trouwkaarten dat de dresscode tijdens jullie speciale dag bijvoorbeeld Black Tie is. Deze stijlvolle kledingkeuze geeft je hele dag een classy uitstraling. De heren dragen tijdens jullie dag een prachtige smoking en de dames een stijlvolle lange of kortere jurk. Hoe stijlvol zullen jullie foto's dan worden?

Petitfour: Stijlvol gebakje

Tip van Fuif.nl: Serveer een petitfour bij de koffie! Een Petitfour is eigenlijk een klein stijlvol gebakje. Er zijn heel veel verschillende soorten van deze kleine lekkernijen. Wat denk je van: soesje gevuld met slagroom, een klein appeltaartje, losse laagjes gebak gevuld met luchtige crème en ondergedompeld in een heerlijk zoete fondant of een bavarois in diverse vormen en smaken. Deze stijlvolle traktatie is hoe dan ook een hit bij jullie gasten!
Geniet van jullie bruiloft en eet smakelijk!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: