FUIF > Uitnodiging 16 jaar - Kaarten voor je Sweet Sixteen party

Uitnodiging 16 jaar - Kaarten voor je Sweet Sixteen party

16 jaar geworden? Maar hier de uitnodigingen voor jouw Sweet Sixteen party! Proefdruk van je kaart slechts € 0,99 en gratis verzonden!

  • Maak zelf een uitnodiging

    Kies een formaat en voeg je foto en versieringen toe.

    zelf-maken kies blanco formaat
  • Kies een collectiekaart

    Kies uit de ruime collectie en pas gemakkelijk je leeftijd en foto aan. 

    bekijk de collectie

Verjaardag 16 jaar

Kies de kaart die je leuk vindt, voeg je eigen foto en tekst toe en bestel de uitnodigingen. Je kunt zelf gemakkelijk versieringen toevoegen aan je kaart. Bestel eerst een voorbeeld á €0,99 (inclusief verzendkosten) van je kaart als je wilt weten hoe de gedrukte kaart eruit komt te zien.

 

Wil je liever je eigen kaart ontwerpen? Kies dan uit een van de 6 blanco formaten en voeg je eigen foto en versieringen toe!

Uitnodigingen sweet sixteen-party

Jaar, eindelijk is het zover: je wordt 16. Tijd voor een vet feest, toch? Dit zijn de tofste ingrediënten voor een geslaagd feest: een gave uitnodiging bij je vrienden op de mat (liefst met foto van de birthday boy of girl). De leukste mensen. In vrolijke (thema)kleren. Vette muziek, door… Een toffe band, dj of via een playlist. Een openingsspeechje. Geen ouders op je feest. Een mooie kadotafel. Lekker drankjes en hapjes. Een versierde zaal. Met misschien zelfs geprojecteerde schattige babyfoto’s. Geen eindtijd.

Over de top 16 jaar cadeaus

Dit zijn de gekste kado’s die de allerrijksten hun kinderen die 16 worden kunnen geven: een superdure auto. Een 3000€ kostende vakantie. Een optreden van Beyoncé of One Direction. Een jacht - Een exclusief horloge. Een designertas. Een ontmoeting met een beroemde acteur.

De uitnodiging voor je 16e verjaardag

Kies hierboven de leukste kaart om je vrienden, familieleden, klasgenoten, collega’s en andere leuke mensen uit te nodigen voor je party. Zo’n uitnodiging is het startsein voor superveel voorpret voor de 16e verjaardagsfeestje. En je weet: een goed begin is het halve werk.

Wat zet je op je uitnodiging?

Je naam. Een babyfoto (supergrappig toch?). Een link naar je verlanglijst. Het adres van het feest. De begintijd. Je telefoonnummer en/of e-mailadres. Een eventuele dresscode. Een link naar het Facebookevent. 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: