Na collega's Brenda en Edith mag Judith haar verhaal doen over haar ontzettend foute 80s feestje! Ook al heeft ouder worden zijn mindere kanten, het is wel heel tof om te vieren met een themafeest. Het voordeel van een themafeest is dat iedereen er 'fout' bij loopt.

Born in the 80s? Of was het je favoriete periode? Geef een 80s feestje!

Tip 1: Als je een band hebt met de 80s is het extra leuk om een themafeestje te geven. De voorpret is bij een themafeest nog groter, wat gaan we aandoen, wat was er ook alweer 'hot' in die periode en hoe werkt dat touperen? Denk foute kleding, zoals nuon zweetbandjes en foute leggins en nog fouter haar. Hoe leuk is het om je familie en vrienden helemaal los te zien gaan?

Maak een foute uitnodiging en zorg dat de dresscode bekend is

Tip 2:  Om het foute gehalte echt aanwezig te laten zijn is het wel belangrijk dat iedereen de dresscode weet. En hoe leuk is het als je uitnodiging helemaal in stijl is? Op fuif hebben we een speciale pagina met toffe 80s uitnodigingen gemaakt. Ga helemaal los met verschillende kleuren lettertypes, je eigen tekst en kies een mooie felgekleurde envelop!


Zet een verkleedkist neer voor de mensen die toch niet verkleed gaan

Tip 3:  Ben je bang dat toch niet iedereen zich aan de dresscode gaat houden? Zet een kist voor de ingang neer met extra verkleedkleren en een bushaarlak, zo komt niemand er onder uit!


Maak je eigen 80s playlist!

Tip 4: Echte 80s muziek mag natuurlijk niet ontbreken! Maak je eigen playlist met behulp van Spotify of iTunes, meer hierover vind je in deze blog.