FUIF > Uitnodiging 80s party

Uitnodiging 80s party

Een back to the 80s-themafeest organiseren? Dat begint natuurlijk met het maken van de uitnodiging. Vier het groots en stuur een vrolijke 80s-uitnodiging naar alle feestgasten. Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden. Directe verzending van de uitnodiging aan je gasten, en we leveren pakketten ook op maandag. Handig toch?

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

80s party

Je bent binnenkort jarig, viert een belangrijke mijlpaal en je wilt het eens anders vieren dan een gewone verjaardag...Wat dacht je van een 80s party? Met al je vrienden en familie terug naar de jaren 80! De tijd van cassettebandjes, punkhaar, discobollen, felle fluor kleuren, rolschaatsen en de bekende rubiks kubus!  Is het niet ontzettend vrolijk om dit thema aan je feest te geven? Kleed je huis of feestlocatie aan met glitterballen, fel gekleurde ballonnen, sterren, lp's en muzieknoten.  Dat geeft gelijk sfeer aan je jaren 80 feestje!

Uitnodiging 80s

Gaaf om je uitnodiging aan te passen aan het thema van je feest. En speciaal voor jou hebben wij hierboven al een aantal leuke designs ontworpen. Ben je toch op zoek naar iets anders qua 80s design? Stuur ons gerust een mailtje, wie weet kunnen we samen wel tot een leuk ontwerp komen! Vergeet trouwens niet om op de uitnodiging te vermelden dat er een 80s dresscode is! Niet verkleed betekent geen hapjes en drankjes voor die genodigde toch? ;-)

Thema feest

Een thema feest, ok je bent er uit... het gaat 'the 80s' worden. Maar dan? Wat trek je eigenlijk aan? Nou geloof ons, er is echt genoeg inspiratie voor je bonte outfit. Toupeer je haar lekker wild en ga als punker. Of denk aan de te hoge pantalon met een te groot colbertje erboven en ga als George Michael. Maar wat het vast ook heel goed gaat doen zijn de Fame outfits. Bonte beenwarmers, kort (tennis)broekje en een felle kleur maillot eronder! 

Back to the 80s

Wil je nog een stapje verder gaan in je 80s thema feest? Geef dan als dresscode op dat je gasten als een 80s filmster moeten komen! Daar zijn ook genoeg toffe outfits bij te bedenken. Wie kent Marty McFly uit Back to the Future nou niet? Ga als Arnold Schwarzenegger uit The Terminator of met een groepje als The Breakfast Club. Gegarandeerd een groot succes! We wensen jou, je vrienden en familie alvast een geweldig jaren 80 feestje!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: