Vorige week hadden we een leuke post op de Fuif blog over een 80s party, maar er zijn nog zoveel meer thema's om aan je feest te geven!  Wat dacht je van een heus glitter and glamour feestje? Wij hebben voor jou een aantal sprankelende ideeën op een rijtje gezet. Sparkle on!

Glitter & Glamour feest

Are you ready to party? Je viert hoogstwaarschijnlijk een bijzondere mijlpaal en dat mag best wel eens anders worden aangepakt dan anders. Geef een glitter and glamour party! Mocht je denken dat het woordje glamour je gasten kan afschrikken, dan geef je toch gewoon alleen een glitter feestje? Er zijn genoeg glitter artikelen om je huis, zaaltje of kroeg mee op te vrolijken. Denk aan glitter confetti voor op de tafels, glitter ballonnen & slingers om op te hangen en zet een kist neer met glitter accesoires voor de gasten die niet verkleed zijn!

Thema feest: ga los met fotoprops

Wat een grote aanrader is en tevens onze nummer 1 tip: zet fotoprops op de tafels! Geloof ons, hier creeer je de gezelligste foto's mee. Dit zal waarschijnlijk niet gelijk aan het begin van de avond zijn, maar na een paar drankjes zullen je gasten vast en zeker op de foto gaan met de feestelijke props. Bij Fuif hebben wij recentelijk een lentefeestje gevierd en ook hier kwamen de foto's props aan bod. En zeg nou zelf... het resultaat is beregezellig!


Gouden glitters

We hebben het over de aankleding van het feest gehad en over het maken van gezellige foto's, dan rest alleen nog DE OUTFIT! Stel je viert het feestje samen met je geliefde, dan is het gaaf om de kleding aan elkaar aan te passen. Wat dacht je van een gouden glitter outfit? Lekker opvallend en dat mag ook want jullie zijn het stralende middelpunt van het feestje. Ga op zoek naar een gouden glitter jurkje en koop er een bonte pruik bij! Of kies juist voor een zwart jurkje en pimp deze met gouden glitter accessoires. Denk aan glitter pumps, glitter armbanden en een glitter hoedje! 

 

Uitnodiging Glitter and Glamour party

Hopelijk heb je door deze blog leuke inspiratie opgedaan om zelf een sprankelend glitter feestje te organiseren. Nu rest er eigenlijk nog maar één heel belangrijk ding....de uitnodiging! Het is natuurlijk belangrijk om je gasten van te voren te laten weten dat er een glitter dresscode is op jouw party. Op onze glitter uitnodigingen pagina vind je de leukste ontwerpen in deze stijl.

Veel plezier op jouw feestje en vergeet vooral niet te genieten.
Proost!