FUIF > Uitnodiging Glitter & Glamour feest

Uitnodiging Glitter & Glamour feest

Een Glitter & Glamour feest organiseren? Vier het groots en stuur een feestelijke uitnodiging met glitter design naar alle gasten. Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden. Directe verzending van de uitnodiging aan je gasten, en we leveren pakketten ook op maandag. Ideaal toch?

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Glitter en Glamour

Binnenkort ben je jarig, gaat wellicht trouwen, viert een huwelijksjubileum of een andere belangrijke mijlpaal en je wilt het eens anders doen dan normaal...Wat dacht je van een Glitter en Glamourfeest? Met al je vrienden en familie uitbundig verkleed in glitters, lekker over the top mag best hoor!  Is het niet ontzettend feestelijk om dit thema aan je party te geven? Kleed je huis of feestlocatie aan met glitterballen, gekleurde metallic ballonnen, glitter slingers en glitter fotoprops.  Dat geeft gelijk sfeer aan je Glitter & Glamour feestje!

Uitnodiging Glitter

Het is natuurlijk te gek om je uitnodiging aan te passen aan het thema van je feest. En speciaal voor jou hebben wij hierboven al een aantal leuke designs met lekker veel glitter ontworpen. Ben je toch op zoek naar iets anders qua glitter & glamour design? Stuur ons gerust een mailtje, wie weet kunnen we samen wel tot een leuk ontwerp komen! Vergeet trouwens niet om op de uitnodiging te vermelden dat er een glitter dresscode is! Niet verkleed betekent geen bubbels voor je gast toch? ;-)

Thema feest

Een thema aan je feest geven, je bent er dus uit.... het gaat 'Glitterglamour' worden. Maar dan moet je nadenken over de kleding? Wat trek je eigenlijk aan? Er is echt genoeg inspiratie voor je sprankelende outfit. Leuk voor de dames zijn pailletten jurkjes met een paar gave glitter pumps er onder! En voor de mannen is het wellicht een leuk idee om een mooi pak to combineren met glitter accessoires. Denk aan een glitter stropdas of strikje, glitter hoedje, glitter bretels of een glitter gilet voor onder je jasje! Staat ook gelijk nog feestelijk wanneer het warm is voor een jasje en je deze uit doet. 

Glitterglamour

Wil je nog een stapje verder gaan in je thema feestkleding? Zet dan een over the top glitter pruik op en ga los met de glitter spray, oogschaduw en nagellak, dat wordt gegarandeerd een groot succes! We wensen jou, je vrienden en familie alvast een geweldig Glitter & Glamour feestje toe!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: