Loveshoot: meer dan 55 jaar getrouwd en nog steeds verliefd!

Echte liefde: het bestaat nog steeds!

Ze zijn vooral populair onder jonge stellen: de loveshoots. Maar is deze fotoshoot niet nóg mooier? Peter en Greet zijn al 55 jaar getrouwd en ze zijn nog steeds verliefd. Om dit bijzondere stel te vereeuwigen en samen met hen de liefde te vieren, hebben we hen een compleet gestylde loveshoot aangeboden. Wat was het een feestje om deze shoot met hen te doen! Deze twee mooie mensen trouwden in 1960 en hebben in de jaren die volgden veel met elkaar meegemaakt. Ze deelden lief en leed met elkaar en hebben telkens weer voor elkaar gekozen. Wat hun geheim is? Dat vertellen ze in de prachtige video die je onderaan de shoot ziet. Spread the love! 
De foto's en video uit deze loveshoot zijn op basis van bronvermelding (met link naar fuif.nl/blog/loveshoot-55-jaar-getrouwd) online vrij te gebruiken. Wil je meer info, dan kun je contact opnemen met Patricia via 085-743 07 61 of redactie@fuif.nl

Nooit te oud voor Valentijnsdag

Aankomende zondag is het weer 14 februari. Je zou het misschien niet verwachten, maar na al die jaren vieren Peter en Greet nog steeds elk jaar Valentijnsdag. Ze geven elkaar op deze dag een speciale valentijnskaart, met daarop een lieve boodschap. Ook zit er een tegoedbon bij voor een kopje koffie, en soms zelfs voor een brunch bij van der Valk, vertelde Greet trots.      


"Tranen biggelden over onze wangen"

De fotoshoot met het verliefde stel was een bijzondere gebeurtenis. Fotografe Nienke vertelt: "Aan het einde van de loveshoot werden Peter en Greet geïnterviewd en begonnen ze ronduit te vertellen over hoe hun levens samen kwamen, wat ze zo leuk aan elkaar vinden en hoe gelukkig zij nog steeds zijn. Achter de schermen keken we hoe dit bijzondere paar hun verhaal deed en de tranen biggelden over onze wangen. Het is zo enorm ontroerend om zulke lieve mensen te zien die elkaar al 55 jaar helemaal gelukkig maken."    


55 jaar getrouwd en nog steeds een stralend koppel

Het komt steeds minder vaak voor dat mensen zo lang getrouwd zijn. We zijn daarom extra trots dat we een van deze bijzondere koppels hebben kunnen vereeuwigen. Zoals aan de foto’s wel te zien is, genoten Peter en Greet ontzettend van de fotoshoot. Ze gingen er helemaal voor en straalden de hele dag! Bekijk hun hele liefdesverhaal en de backstagebeelden in het videoverslag.

 


Backstage

We konden het niet laten om ook nog twee backstagefoto's te plaatsen. Wauwie! 

Credits:

In opdracht van: Fuif.nl
Fotografie: Nienke van Denderen Fotografie
Concept & Styling: Suzanne de Lima
Visagie: Très Jolie Visagie
Assistent fotografie/backstagefoto's: Sanne Venhuizen
Videograaf: DARE Media