FUIF > 30 jaar getrouwd uitnodigingen

30 jaar getrouwd uitnodigingen

30 jaar getrouwd? Een parelmoeren huwelijk is een bijzonder feest! Op Fuif.nl vind je veel uitnodigingen voor jullie 30 jarig huwelijk, en je kunt ook een blanco kaart zelf naar wens maken. Proefdruk van je kaart is slechts €0,99 en gratis verzonden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

30 jarig huwelijk

Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal, al weer 30 jaar een prachtig paar. Waarschijnlijk al een hoop samen meegemaakt, lief & leed gedeeld en inmiddels kinderen en wellicht ook al kleinkinderen gekregen. Familie is belangrijk en het leven veel te kort.  Dus vier het leven en vier het vooral samen met iedereen die je dierbaar is. Wat is er nu een betere gelegenheid dan jullie 30 jarig huwelijk? 

Uitnodiging 30 jaar getrouwd

Bij dit bijzondere feest hoort natuurlijk een bijzondere uitnodiging! Jullie feestje begint hier mee. Bij Fuif.nl hebben we een grote collectie aan jubileumkaarten, dus kies op deze pagina voor een kaart naar wens. Het kan zijn dat je hier geen geschikt kaartje vind, kijk dan eens op de pagina met al onze jubileumkaarten! Alle uitnodigingen kun je namelijk zelf naar wens aanpassen. Dus zie je een leuke 25 jaar getrouwd uitnodiging? Verander dan de 25 voor een 30! Makkelijk toch?

Zelf uitnodigingen maken

Zit er tussen ons ruime aanbod aan collectiekaarten nog niet iets naar wens voor je bij? Maak het dan helemaal zelf door te kiezen voor een blanco kaart. We hebben een ruim aanbod aan afbeeldingen, versieringen, lettertypes, printjes en clip-art om je kaart op te vrolijken. En een tip van Fuif: plaats een foto van jullie samen op de kaart. Een foto van de bruiloft destijds, of een foto van nu. Een foto maakt de kaart in ieder geval erg persoonlijk en zal vast in de smaak vallen bij vrienden en familie! Zelf je uitnodiging ontwerpen is het leukste wat er is! Geniet van jullie feest.

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: