FUIF > 45 jaar getrouwd uitnodigingen

45 jaar getrouwd uitnodigingen

45 jaar getrouwd? Een saffieren huwelijk is absoluut een feestje waard! Hier bij ons op Fuif.nl vind je de leukste uitnodigingen voor jullie 45 jarig huwelijk, want waarom zou je wachten tot je 50 jaar getrouwd bent? Proefdruk van je kaart is slechts €0,99 en gratis verzonden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

45 jarig huwelijk

Proficiat met dit mooie jubileumjaar, al weer 45 jaar getrouwd! Door de afgelopen jaren heen waarschijnlijk al veel met elkaar meegemaakt, en ontdekt hoe belangrijk goede vrienden en familie zijn. Dan is een feestje vieren samen met hen het allerleukste dat er is. Of je het nou gezellig thuis viert of op een locatie, het belangrijkste is dat je omringt bent door de mensen die je dierbaar zijn. Samen proosten op jullie bijzondere mijlpaal en op het leven zelf.

Uitnodiging 45 jaar getrouwd

Je kan wanneer je 45 jaar getrouwd bent een Whatsapp berichtje versturen of een saaie e-mail, maar veel leuker is het om je gasten uit te nodigen met een persoonlijke kaart die thuis op de deurmat valt. Op Fuif.nl bieden wij uitnodigingen aan in verschillende stijlen. Van stoer naar romantisch naar hip, maar altijd feestelijk. Met of zonder foto is ook een optie. Wanneer je kiest voor een kaart met foto dan maakt dat het wel net een stukje persoonlijker. Het kan natuurlijk zijn dat je op deze pagina geen leuk kaartje vind, neem dan eens een kijkje op de pagina met al onze jubileumkaarten! Alle uitnodigingen kun je namelijk zelf naar wens aanpassen.

Zelf uitnodigingen maken

Mocht er tussen ons ruime aanbod aan uitnodigingen nog niet iets naar wens voor je bij zitten? Ontwerp zelf je kaart door te kiezen voor een blanco uitnodiging. We hebben veel keuze aan versieringen, afbeeldingen, lettertypes, achtergrondjes en clip-art om je kaart op te leuken. Je eigen gemaakte uitnodiging zal hoe dan ook vast in de smaak vallen bij vrienden en familie. Zelf je kaart ontwerpen voor je huwelijksfeest is het leukste wat er is!

45 jaar getrouwd gedicht

Hierbij nog een leuk gedicht ter inspiratie voor op de uitnodiging:

De liefde is puur, eindeloos en oprecht.
De liefde is genegenheid en warmte, de liefde is echt.
De liefde is troost vinden dicht bij elkaar.
De liefde is ons huwelijk, al 45 jaar.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: