FUIF > Uitnodiging Tuinfeest

Uitnodiging Tuinfeest

Geef een zomers tintje aan jouw themafeest! Een tuinfeest uitnodiging, een BBQ met lekker eten en drinken onder genot van fijne vrienden en familie! Wat is er nou leuker dan een gezellig thema feestje in de tuin? En bij Fuif verstuur je de uitnodigingen direct aan je gasten, handig!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Mooie uitnodigingen voor jouw tuinfeest

Uitnodigingen voor een tuinfeest De eerste zonnestralen, het kwik voor het eerst boven de 20 graden, het ingaan van de zomertijd: er is altijd wel een reden te bedenken voor een tuinfeest. Zet de barbecue aan, maak lekkere cocktails en plant die fakkels vast in de tuin: het feest kan beginnen. De uitnodigingen, die al lang van tevoren bij je gasten op hun mat vallen en dus weken op de koelkast hangen te shinen, zorgen natuurlijk voor een berg voorpret. Zorg er dus voor dat je mooie, feestelijke kaarten kiest. Je vindt altijd een kaartje naar jouw smaak bij fuif.nl.

BBQ party

Nodig vrienden en/of familie uit en maak er een gezellige happening van. Organiseer een BBQ, lekker eten en drinken, zomerse muziek en het kan al bijna niet meer stuk. Nodig iedereen uit met een leuke kaart. Je maakt ze hier op Fuif.nl!


Tips voor een tuinfeest

We zetten een paar handige tips voor een geslaagd tuinfeest op een rijtje:

  1. Nodig je buren uit. ’t Is gezellig, goed voor de onderlinge band, en zo kun je ook nog eens langer doorgaan
  2. Zorg voor genoeg zitplaatsen. Denk aan stoelen, maar ook aan krukjes, kistjes, kussens en zelfs lekkere kleden kunnen al voldoende zijn.
  3. Denk na over aankleding. Het hoeft echt niet zo spectaculair, maar een paar mooie potjes met bloemen en toffe slingers doen enorm veel voor de sfeer.
  4. Zorg voor genoeg eten en drinken. We know, ’t is moeilijk, maar: beter te veel dan te weinig.
  5. Denk na over een plan B. Het gaat jou niet overkomen dat je feestje in het (regen)water valt. Daarom: wat doe je in geval van slecht weer?

 

Thema Feest

Wist je trouwens dat je niet alleen in de lente en zomer een tuinfeest kunt geven? Ook in de winter (nee, juist in de winter) kun je een supersfeervol tuinfeest organiseren. Zorg voor fijne vuurkorven, gluhwein en een overkapping, dan heb je binnen no time een mooi feest georganiseerd.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: