FUIF > Kerstkaarten Maken > Kerst housewarmingkaarten

Kerst housewarming

Hoera! Je bent verhuisd en geeft nu ook een gezellige housewarming. Hoe leuk is het dan om een échte uitnodging te sturen, die de mensen op hun mat krijgen? Omdat het nu bijna kerst is, kun je eenvoudig twee vliegen in een klap slaan: combineer je kerstkaart met een vrolijke uitnodging voor je housewarming.

Kerstkaart én uitnodging voor housewarming

We zien het steeds meer, dus het lijkt een echte trend: van je kaarten voor kerst meteen een uitnodiging maken. We hebben allerlei kaarten in verschillende stijlen: veel hippe kerstkaarten met bijvoorbeeld een witte of houten achtergrond, groene kerstbomen en sterren in allerlei kleuren, van rood tot wit en zwart. Upload een foto van je nieuwe huis om de kerstkaart/uitnodging nóg persoonlijker te maken. Veel plezier met versturen én natuurlijk met housewarming.

Kerst Verhuiskaart

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je eigenlijk helemaal geen zin hebt in nog een feestje tijdens de kerstdagen. Maar je wilt wel vrienden, familie en bekende op de hoogte brengen van je nieuwe adres! Stuur dan een kerst verhuiskaart. Onze collectie kun je hier bekijken!


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: