FUIF > Uitnodiging Hollandse avond

Uitnodiging Hollandse avond

Een gezellige Hollandse avond organiseren? Dat begint natuurlijk met het maken van de uitnodiging. Vier het groots en stuur een oer Hollandse uitnodiging naar vrienden en familie. Proefdruk bestel je voor slechts € 0,99 en wordt gratis verzonden. We bieden ook een directe verzendservice aan en we leveren pakketten ook op maandag. Handig toch?

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Hollandse avond

Weg met de standaard verjaardagen waarbij je met zijn allen in een kringetje zit! Vier het eens anders en kies voor een themafeest. Wat dacht je van een gezellige Hollandse avond? Met al je vrienden en familie meezingen op hollandse hits onder het genot van een biertje en een bitterbal. Leuk om op de tafels wat Hollandse fotoprops neer te zitten. Dat worden gegarandeerd hele gezellige feest foto's! Helemaal na een aantal biertjes ;-)

Thema feest

Je bent er dus uit...je gaat een oer Hollands thema feest organiseren. Maar wat nu? Wat trek je eigenlijk aan? Nou geloof ons, er is echt genoeg inspiratie voor je Hollandse outfit. Iedereen heeft op zolder vast nog wel oranje spullen liggen die zijn gedragen tijdens een wedstrijd van het Nederlands Elftal. Ook gaaf voor de mannen zijn de Delfts blauwe pakken! Een oranje pruik erboven en je steelt vast helemaal de show. Wil je all the way gaan? Hijs jezelf dan in Volendamse klederdracht.

Ik hou van Holland

Ik hou van Holland, wie kent dit tv programma nou niet. Vast onderdeel uit dit programma is het raden van een Hollandse hit, waarna er door iedereen lekker wordt meegezongen. Een essentieel onderdeel van jouw Hollandse avond is dan ook de muziek. Lekkere meezingers zoals Bloed Zweet en Tranen van André Hazes. Of denk aan Marco Borsato met de Meest Dromen zijn Bedrog. En een hit die ook zeker niet mag ontbreken in je playlist is Why Tell me Why van Anita Meijer!

Uitnodiging Hollandse avond

Hoe leuk is het om je uitnodiging aan te passen aan het thema van je feest. En speciaal voor jou hebben wij hierboven al een aantal leuke designs ontworpen. Ben je toch op zoek naar iets anders qua Holland design? Stuur ons gerust een mailtje, wie weet kunnen we samen wel tot een leuk ontwerp komen! Vergeet trouwens niet om op de uitnodiging te vermelden dat er een Hollandse avond dresscode is! Niet verkleed betekent geen blokjes kaas, plakjes leverworst en oranjebitter voor die genodigde toch? ;-)

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: