FUIF > Uitnodiging confetti feest

Uitnodiging confetti feest

Ook zo dol op confetti? Organiseer een confetti feestje en stuur een feestelijke uitnodiging met confetti design naar alle gasten. Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden. Directe verzending van de uitnodiging aan je gasten, en we leveren pakketten ook op maandag. Fijn toch?

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Confetti

Wie houdt er nou niet van confetti? Confetti staat voor vrolijkheid en feestelijkheid. Dus waarom zou je niet een feestje geven met het thema confetti? Bestrooi je tafels met confetti en koop bekers, bordjes en schaaltjes met een confetti design. Zet op de uitnodiging dat er een dresscode is en zorg ervoor dat iedereen lekker bont en kleurrijk naar jouw party komt. Deze feestelijkheid gaat gegarandeerd fantastische foto's opleveren!

Directe verzending

Je kunt jouw zelfgemaakte uitnodiging direct laten verzenden naar je gasten. Dit betekent dat je de volgende handelingen niet zelf hoeft te doen; kaarten in de enveloppen plaatsen, adressen schrijven en postzegels plakken! Want dat doen wij allemaal voor jou. Je hoeft alleen maar een uitnodiging te maken, een lijst met adressen te uploaden en een bestelling te plaatsen. Wij doen dus de rest, service van Fuif. Lees er hier meer over.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: