FUIF > Uitnodiging black and white party

Uitnodiging black and white party

Een black and white thema feest organiseren? Dat begint met het maken van een bijpassende uitnodiging. Vier het groots en stuur een vrolijke zwart wit kaart naar alle feestgasten. Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden. Directe verzending van de uitnodiging aan je gasten en we leveren pakketten ook op maandag. Fijn toch?

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Black and White

Je bent je momenteel aan het oriënteren voor een toffe uitnodiging, dus hoogst waarschijnlijk vier jij binnenkort een feestje...Wat dacht je van een black and white party? Met al je vrienden en familie feesten in het zwart wit! Wat zal het er gaaf uit zien op de foto's dat iedereen zich heeft aangepast aan jouw gewenste feest thema! Leuk om je huis, tuin of andere feestlocatie aan te passen aan dit thema. Denk aan zwart witte ballonnen, slingers, tafel confetti, tafelkleden, borden en bekers. Ook tof om wat zwart witte fotoprops op de tafels te zetten. Na een paar drankjes gaan je gasten vast en zeker met een snorretje of bril op de foto ;-) 

Touch of gold

Het kan natuurlijk zijn dat je het zwart wit thema iets te simpel vind en je dit graag net iets feestelijk wilt. Voeg dan goud aan je thema feestje toe. Een black and white party with a touch of gold! Dat fleurt je feestje toch een beetje op. En is goud nu net niet jouw kleur, dan kun je zwart wit natuurlijk heel goed combineren met een andere vrolijke kleur. Black and white with a touch of pink bijvoorbeeld. Genoeg mogelijkheden dus.

Thema feest

Jouw feest gaat dus een gezellig thema feest worden, maar dan nog je outfit. Wat trek je eigenlijk aan? Wij hebben wat tips voor jou. Hoe gaaf is het als man om in een stoer, en wellicht een tikkeltje fout, wit pak met zwart streepje naar het feest te komen? Maak het dan af met een hoedje. Voeg je wel een kleur toe aan het feestje, dan kun je deze verwerken in bijvoorbeeld de stropdas. Voor de vrouw is daar natuurlijk de alom bekende little black dress. Deze doet het altijd goed en is in elke winkel of webshop wel te vinden. Ook dit jurkje is perfect te combineren met een kleur als het nodig is. Denk aan de nagellak, armbanden of schoenen. Super feestelijk en passend in het thema. 

Black & White uitnodiging

Je zwart wit uitnodiging is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je thema feest, Wij hebben ons best gedaan om een aantal leuke designs voor je te ontwerpen, geheel passend bij een black and white feestje. We hebben zelfs uitnodigingen met 'a touch of gold' ontworpen! Ben je toch op zoek naar een ander thema, bekijk dan hier onze gehele thema feest collectie. Je kunt ook lekker zelf aan de slag gaan en beginnen met een blanco kaartje op onze zelf uitnodigingen maken pagina. We wensen je ontzettend veel plezier met je feestje!

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: