FUIF > Uitnodiging tropical party

Uitnodiging tropical party

Aloha! Een tropical party organiseren? Dat begint natuurlijk met het maken van de uitnodiging. Bij Fuif vind je de leukste tropische uitnodigingen. Hawaii slinger om je nek, cocktail erbij en dansen maar! Proefdruk slechts € 0,99 en gratis verzonden. 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Tropical party

Jij viert binnenkort een feestje en wil het eens helemaal anders! Vier eens een toffe tropical party. Dit vrolijke feestje zal een hit zijn bij vrienden en familie. Denk aan vrolijke Hawaï slingers, blouse en rokjes, je gasten op slippers, bloemen in het haar en iedereen met een lekkere tropische cocktail in de hand. Dat moet toch een vrolijk feestje worden!

Themafeest

Dit themafeest maakt het extra leuk door ook je huis in tropische sferen te brengen. Online zijn de leukste decoraties te vinden. Denk aan opblaas palmbomen, een opblaas ananas en flamingo, Hawaï slingers, kokosnoten bekers, lampionnen en een Tiki Bar (bord) voor bij de cocktail. En uiteraard mogen de ballonnen niet ontbreken. Gele, groene en roze ballonnen passen perfect bij jouw tropical party.

Uitnodiging maken

Een tropisch feestje start met het maken van een uitnodiging. Bij Fuif hebben wij voor jouw al een selectie met tropische uitnodigingen ontworpen. Bij deze uitnodiging hoef je zelf alleen nog een persoonlijke tekst en eventueel een foto bij te voegen. Hoe handig is dat? Van deze uitnodiging worden jouw gasten vast heel blij! Uiteraard kun je ook zelf met een blanco ontwerp beginnen en de uitnodiging helemaal zelf maken.

Niet op zoek naar een Tropical Party? Bij onze andere themafeest uitnodigingen zoals 80's party, Hollandse avond of een Fout Feestje.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: